ΒΡΑΒΕΙΟ ΕΛΕΓΧΟΥ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ACCA ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2013 – ΤΟ ΞΑΝΑΚΕΡΔΙΣΑΜΕ! - Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ «ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΞΕΛΕΓΜΕΝΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ACCA» (ACCA QUALITY CHECKED FIRM) - 2013

 

Η εταιρεία μας περήφανα ανακοινώνει ότι μετά από την Διεθνή Αναγνώριση που απένειμε ο ACCA (Ο Σύνδεσμος Εγκεκριμένων Λογιστών Ηνωμένου Βασιλείου - The Association of Chartered Certified Accountants in the UK) στην εταιρεία για το έτος 2005, κατά τον δεύτερο γύρο των Ελέγχων που πραγματοποίησε ο ACCA το 2013, αποφάσισε πρόσφατα να τιμήσει εκ νέου την εταιρεία μας με το Βραβείο Ελέγχου Ποιότητας του ACCA (ACCA Quality Checked Award) δίνοντας μας την τιμή να παραμείνουμε διαπιστευμένοι και να διατηρήσουμε την αναγνώριση αυτή για ακόμη έξι έτη. 

Με την ευκαιρία αυτή η εταιρεία μας θα ήθελε να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της σε όλο το προσωπικό της για τη δέσμευσή τους στην ποιότητα και για τον επαγγελματισμό τους. Περαιτέρω, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους πολύτιμους μας πελάτες για τη συνεχή τους υποστήριξη και για τις προσπάθειές τους σχετικά με την ανάπτυξη της εταιρείας μας. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!

Ο ACCA πραγματοποιεί επιθεωρήσεις ελέγχου σε όλες τις εταιρείες που είναι μέλη του σε παγκόσμιο επίπεδο. Ο ΣΕΛΚ (ο Σύνδεσμος Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου) που είναι ο φορέας που ελέγχει τους Λογιστές και τους Ελεγκτές στην Κύπρο έχει αναθέσει στον ACCA το έργο διεξαγωγής επιθεωρήσεων ελέγχου σε τοπικές επιχειρήσεις για τον έλεγχο της επαγγελματικής τους δεοντολογίας και της ποιότητας των εργασιών τους. Ο πρώτος γύρος επιθεωρήσεων ξεκίνησε το 2005, κατά τη διάρκεια του οποίου απονεμήθηκε στην εταιρεία μας το βραβείο Διεθνούς Αναγνώρισης. Αποτελεί την πρώτη εταιρεία εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ιρλανδίας που κερδίζει το διεθνές βραβείο Επιθεώρησης Ποιότητας που εκδίδεται από τον ACCA. (Διαβάστε περισσότερα εδώ).  Στον δεύτερο γύρο επιθεωρήσεων, ο ACCA απένειμε εκ νέου το βραβείο αυτό και επιβεβαίωσε τη θέση της εταιρείας μας ως εταιρείας διαπιστευμένης με το Βραβείο Ποιότητας που εκδίδει ο ACCA (Quality Checked Firm) για ακόμη έξι χρόνια. Αυτό αποδεικνύει ότι η εταιρεία μας εφαρμόζει με συνέπεια τις βέλτιστες πρακτικές του επαγγέλματος στην Κύπρο και εργάζεται με τον πιο επαγγελματικό τρόπο.